Versiune mobil

Facebook

Prima paginătraducacte.ro ...servicii profesionale de traducere demne de incredere! - Interpretariat
Învață limba română împreună cu noi! - Cursuri de limba română pentru străini. - +4 0769 660.848 - +4 0728 146.690

 

Biroul de traduceri Elpida Solutions oferă servicii profesionale de interpretariat pentru conferințe, seminarii, întâlniri cu partenerii de afaceri, evenimente mondene.

Pentru serviciile de interpretare, fie că este vorba de o interpretare consecutivă sau de o interpretare simultană, interpretul are nevoie de o perioadă de câteva zile pentru a se familiariza cu tematica evenimentului și de asemenea, să studieze materialele prezentate și terminologia specifică folosită. Din aceste considerente, este de preferat ca cererile pentru interpretare să fie facute cu cel puțin 3 zile lucrătoare înaintea evenimentului.

Tarifele pentru serviciile de interpretariat variază în funcție de gradul de dificultate și de specializare a limbajului, de timpul alocat sau de locație.

Pentru translații la oficierea căsătoriilor sau la semnarea unor acte notariale se stabilește un preț per oră. La translații cum ar fi conferințe, simpozioane sau întâlniri de afaceri, prețul se stabilește per zi.

Timpul maxim de interpretare este de 6 ore pe zi, pentru perioade mai lungi se stabilește un tarif pentru fiecare oră depășită.
Timpul se contorizează începând din momentul în care interpretul se află la dispoziția clientului.

Pentru deplăsările în afara Bucureștiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea și masa interpretului în condiții decente.
Ne poti contacta telefonic la:
+4 0769 660.848 - +4 0728 146.690

...sau pe e-mail la oricare din adresele: greaca2010@gmail.com
office@traducacte.ro

 

Copyright (c) 2011*2016 - Elpida Solutions
Toate drepturile rezervate.
Creat de enJoy - webmail


traducacte.ro ...servicii profesionale de traducere demne de incredere!

19.11.2018, traducacte.ro Stats