Versiune mobil

Facebook

Prima paginătraducacte.ro ...servicii profesionale de traducere demne de incredere! - Traduceri
Învață limba română împreună cu noi! - Cursuri de limba română pentru străini. - +4 0769 660.848 - +4 0728 146.690

 

Biroul de traduceri Elpida Solutions oferă servicii profesionale de traducere în / din majoritatea limbilor de circulație internațională.

Traduceri economice: situații financiare, rapoarte anuale, rapoarte economice, declarații bancare, documente de asigurare, contracte de credit și asigurare, corespondență de afaceri, bilanțuri, facturi de import/export, dosare de finanțare, etc.

Traduceri juridice: contracte, legislație, acte constitutive, rapoarte de expertiză, corespondență, documente de instanță, procuri, hotărâri judecătoresti, acte funciare, legi, decrete, hotărâri de guvern, etc.

Traduceri medicale: rapoarte și studii clinice, teste de laborator, certificate de analize medicale, documente de spitalizare, manuale de utilizare pentru software medical, manuale de utilizare pentru medicamente, broșuri de prezentare, prospecte medicale, adeverințe, etc.

Traduceri tehnice: licențe, manuale de utilizare, manuale de instalare și service, manuale telefonice, documentație de participare la licitații, manuale auto, manuale de întreținere și troubleshooting, etc.

Traduceri literare: eseuri, articole, romane, etc.

Traduceri diverse: acte cu caracter personal: (certificate de naștere, căsătorie, livrete de familie, caziere judiciare, documente de identitate, permise de conducere, certificate de atestare a domiciliului și cetățeniei, acte de celibat, permise de rezidență, cărți de muncă), diplome și acte de studii (diplome bacalaureat, diplome de licență, certificate postliceale, foi matricole, planuri de învățământ), corespondență privată, CV-uri și scrisori de intenție, taloane auto, facturi, dosare de emigrare.

Tarifarea se face la minimum o pagină. Pentru traduceri dintr-o limbă străină în alta tariful se va negocia în funcție de fiecare pereche de limbi pe care o dorește clientul.

Pentru lucrările cu volum mare se acordă discounturi negociabile, în functie de gradul de dificultate al textului tradus și termenul de predare.

Tehnoredactarea traducerii este inclusă în preț. Termenul normal pentru predarea unei traduceri până în 10 pagini este de 24 ore.

Pentru traducerile solicitate și efectuate în aceeași zi se percepe, numai cu acordul clientului, o taxă de urgență de 50%.
Ne poti contacta telefonic la:
+4 0769 660.848 - +4 0728 146.690

...sau pe e-mail la oricare din adresele: greaca2010@gmail.com
office@traducacte.ro

 

Copyright (c) 2011*2016 - Elpida Solutions
Toate drepturile rezervate.
Creat de enJoy - webmail


traducacte.ro ...servicii profesionale de traducere demne de incredere!

19.11.2018, traducacte.ro Stats