Word matters. Word masters.

We speak your language. In words we trust.


Traduceri legalizate

Tarifarea se face la minimum o pagină. Pentru traduceri dintr-o limbă străină în alta tariful se va negocia în funcţie de fiecare pereche de limbi pe care o doreşte clientul. Pentru lucrările cu volum mare se acordă discounturi negociabile, în functie de gradul de dificultate al textului tradus şi termenul de predare.

Tehnoredactarea traducerii este inclusă în preţ. Termenul normal pentru predarea unei traduceri până în 10 pagini este de 24 ore. Pentru traduceri efectuate în aceeaşi zi se percepe, numai cu acordul clientului, o taxă de urgenţă de 50%.

Detalii pachet complet

Apostila

Apostila este o ştampila de forma pătrată , identică in toate statele membre ale Convenţiei de la Haga şi care se aplica direct pe actul de legalizat, fie pe o prelungire a acestuia. Nu pot fi apostilate în România acte emise în alte state. Biroul nostru vă poate ajuta pentru obţinerea apostilei de la toate instituţiile compentente în acest scop din România: Prefectură, Tribunal şi Camera Notarilor Publici.

Detalii pachet complet

Interpretariat

Biroul de traduceri Elpida Solutions oferă servicii profesionale de interpretariat pentru conferinţe, seminarii, întâlniri cu partenerii de afaceri, evenimente mondene.

Pentru serviciile de interpretare, fie că e vorba de interpretare consecutivă sau de interpretare simultană, interpretul are nevoie de o perioadă de câteva zile pentru a se familiariza cu tematica evenimentului şi de asemenea, să studieze materialele prezentate şi terminologia specifică folosită. Din aceste considerente, este de preferat ca cererile pentru interpretare să fie facute cu cel puţin 3 zile lucrătoare înaintea evenimentului. Tarifele pentru serviciile de interpretariat variază în funcţie de gradul de dificultate şi de specializare a limbajului, de timpul alocat sau de locaţie. Pentru translaţii la oficierea căsătoriilor sau la semnarea unor acte notariale se stabileşte un preţ per oră. La translaţii cum ar fi conferinţe, simpozioane sau întâlniri de afaceri, preţul se stabileşte per zi.

Detalii pachet complet

Servicii pentru romanii din strainatate

Biroul de traduceri Elpida Solutions din București vă oferă toate serviciile de care aveți nevoie în legatură cu actele dvs. Avem o experiență bogată în domeniu, cunoaștem particularitățile cerințelor în relația cu românii aflați în afara țării și știm că aveți nevoie de servicii competente

Detalii

Translate today
It's extra fast, easy & for a low cost


START NOW
WhatsApp chat